Linjasaneeraukset keravalaisen ammattilaisen toteuttamana

Putkiremontti eli linjasaneeraus onnistuu helpoiten kun urakasta vastaa luotettava ja osaava ammattilainen. Keravalta käsin palveleva JL-Putkikorjaus Oy toteuttaa vaativatkin putkiremontit kokonaisvaltaisesti pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla ja Porvoon alueella.

Putkiremontti on vaativa työmaa

Koska putkiremontti on useasta eri työvaiheesta koostuva suuri projekti, ei työhön kannata valita ketä tahansa, vaan mieluummin kokenut tekijä. Kun rakennuksen vesi- ja viemärijohdot kunnostetaan tai jopa uusitaan kokonaan, tarvitaan tietotaidon ohella myös mm. kartoitus- ja projektiosaamista, jotta hanke saadaan valmisteltua kunnolla ja jotta se pysyy sovituissa aikatauluissaan.

Putkistojen ohella linjasaneerauksen aikana uusitaan myös märkätilojen vesieristykset ja laatoitukset sekä vesikalusteet. Toisinaan samalla uusitaan myös esimerkiksi sähkö- tai tietoliikennejohtoja sekä ilmanvaihtoa parannetaan.

Käänny LVI-ammattilaisen puoleen

Jos haluat varmistua linjasaneerauksen sujuvuudesta alusta loppuun,  kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä JL-Putkikorjaus Oy:n asiantuntijoihin. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun avaimet käteen -periaatteella.

Yhteystiedot

JL-Putkikorjaus Oy
Y-tunnus: 2310306-1
Ahertajankatu 8
04440
JÄRVENPÄÄ
Tomi Lappalainen:
Ahertajankatu 8 , Järvenpää

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.